Min resa till Seattle i bilder!


Fullpackad flygplats, tog en timme att gå igenom all säkerhet osv. Väl vid gaten så åt vi middag och väntade på att flyget skulle starta vid sjutiden. Det tog 2 och en halv timme att flyga till Seattle, sov mest hela resan vilket var skönt. Väl framme så hämtade Willi och Jon (värdsyster+man) upp oss och mat, och sedan så körde vi David och Becky till deras lägenhet, medans jag skulle sova hemma hos Willi.


På fredagen så åt vi frukost på ett coolt ställe som hette Joe's tror jag. Efter det så åkte vi Downtown för att besöka Pike Place Market, en marknad som är öppen varje dag hela året. Det fanns frukt, grönsaker, blommor, smycken, fisk m.m. Såg även skylten ovanför som jag tyckte var lite lustig.


Det regnade även nästan konstant när vi var där, dock inte på lördagen då vi åkte skidor. Men iallafall, på fredagen så gick vi även en "underground tour" av Seattle, vilket innebar att vi gick runt nere i underjorden och tittade på hur det såg ut innan en stor brand eldade upp vissa delar av staden, och de byggde sedan upp hela staden ovanpå helt enkelt.



Efter det så gick vi och åt asiatisk mat på ett ställe som heter Wild Ginger. Supergott!


På lördagen så åkte jag, Willi och Jon skidor på ett ställe en och en halv timme utanför Seattle som heter Stevens Pass. Helt otrolig snö, och sjukt bra backar! Åkte mest svarta, och dubbelsvart eller vad man ska kalla det. Jon är riktigt duktig på skidor, gjorde massa tricks och sånt.

Det var jättefint! Även vädret var hyggligt, i början sol, sen blev det molning och lite kallare..


På söndagsmorgonen så åt vi svenska pannkakor som jag och Jon lagade. Willi hittade lingonsylt i mataffären, och inte vilken lingonsylt som helst utan den som finns hemma i Sverige också! Blev helt paff när hon kom hem med den..


Cool bild på skyskraporna, lyckades även få in en bild på en volvo haha!¨

På söndagen så åkte vi till Ballard, ett ställe som är bebott av många svenskar, och har svenska affärer och så vidare. tyvärr så fanns det inte så många kvar jämfört med 10-15 år sedan enligt David. Men vi besökte även en "farmers market":




Sen flög vi hem efter en grekisk lunch. Vi var hemma i Denver vid sjutiden på måndagen, på bilden ovanför så kan ni se hur flygplatsen ser ut på natten, coolt! Inte min bild (http://www.ce.ntu.edu.tw/photo/spatial/spa4bThe%20Denver%20International%20Airport,%20Denver.jpg)

Nu måste jag fortsätta plugga engelska!

Vi hörs!
/Anna

Kommentarer
Postat av: Marie

Snygga bilder!! Men...dubbelsvart???!! Jisses...

2010-01-23 @ 19:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0